Kursprogram

Kurserna är utformade av utbildade pedagoger och hålls på ett pedagogiskt och lättförståeligt sätt, allt för att du ska lära dig så mycket som möjligt.

Kreativa Träffarna är till för eget skapande då inget lärs ut, då tar man med sig eget pyssel så man kan tex sy, scrappa, gör kort, skapar smycken, sticka mm eller så köper man pyssel i butiken.

Symaskinskurserna är till för alla er som köpt symaskin av oss på Kreativa Ting oavsett när du köpt den samt för dig som köpt en Janome eller Baby Lock maskin någon annanstans och vill lära dig mer om den!
Symaskinskurserna är introduktionskurser och ett komplement till instruktionsboken då du får lära dig massor om maskinen, trådval, nålval, praktiska sömmar till olika saker mm så du får ut så mycket som möjligt av din symaskin.

 

2018

Tis 25 sep kl 16-ca 19 Symaskinskurs, Baby Lock overlock Imagine och Enlighten 

Ons 3 okt kl 16- ca 19 Symaskinskurs, Janome Over Lock 644D, Bernina overlock

Ons 10 okt kl 16-ca 19 Symaskinskurs, mekansiska symaskiner – Janome 920 (Idun), 521, 525, Hild och Easy Jeans, Bernina 1008, Bernette Malaga 2

Ons 17 okt kl 16- ca 19 Symaskinskurs,  Baby Lock Ovation och Gloria

Fre 26 okt Syfestivalen i Stockholm – Kreativa Ting medverkar i Janomes monter (Butiken öppet som vanligt)

Lör 27 okt Syfestivalen i Stockholm – Kreativa Ting medverkar i Janomes monter (Butiken öppet som vanligt)

Sön 28 okt Syfestivalen i Stockholm – Kreativa Ting medverkar i Janomes monter

Ons 7 nov kl 16- ca 19 Symaskinskurs, Janome Horizon 8200, 8900 och 9400

Ons 14 nov kl 16- ca 19 Symaskinskurs, elektroniska symaskiner – Janome 2030, 4030, 6030 & 4120, 7200, 6100, 6050, Bernina 215, 330, 380, Bernette Cannes 3.

Ons 21 nov kl 16- ca 19 Symaskinskurs, Janome Cover Pro & Baby Lock Cover Stitch

Ons 28 nov kl 16- ca 19 Symaskinskurs, elektroniska symaskiner – Janome Skyline 3, 5 och 7

Ons 5 dec kl 16-ca 19 Symaskinskurs, Baby Lock overlock Imagine och Enlighten FULLBOKAT!

 

2019

Fre 12 apr kl kl 11-18 – 7 års jubileum i butiken! Med bra erbjudanden hela dagen!

Lör 13 apr kl 11-15 – 7 års jubileum i butiken! Med bra erbjudanden hela dagen!

 

Fler kurser kan komma att läggas till och datum kan komma att ändras! OBS! Glöm inte att anmäla dig till kurserna i god tid då det är begränsat antal platser.  

 

Inga datum satta för nedanstående aktiviteter!

Ons kl 18.15-ca 22 Kreativ Träff i butiken

Lör  kl 11- ca 14.00 Stygnssättningskurs för datorprogrammet Digitizer v.5.0

Lör kl 11-17 Västerås Syfestival. FRI ENTRE! Växhuset, ViktorLarssons plats 1 i Västerås mer info på mässans hemsidan  www.vasterassyfestival.se

 OBS! Kurser där datum för kurs inte finns kan du inte anmäla dig till! 

 

Prislista och information

* Symaskinskurser (symaskiner och overlocker) Symaskinskurserna är introduktionskurser och ett komplement till instruktionsboken då du får lära dig massor om maskinen, trådval, nålval, praktiska sömmar till olika saker mm. – Gratis för en person/symaskin vid köp av symaskin från oss annars 900:-/symaskin och person. Du som har köpt symaskinen hos oss på Kreativa Ting ska ta med köpeavtal med kvitto för att få kursen gratis! Utan köpeavtal med kvitto kostar kursen 900:-/symaskin och person.
Medtag egen symaskin, pedal, strömkabel, spolar, tråd, symaskinsnålar, manualer och alla pressarfötter.
OBS! Introduktionskurserna hålls bara vid de tillfällen som anges på hemsidan! Vi har inte möjlighet att boka in enskilda kurser för var och en. Introduktionskurserna ska ses som komplement till instruktionsboken och är ett erbjudande till dig eftersom du köpt symaskinen hos oss. De ger så mycket mer än att bara läsa instruktionsboken så vi önskar att du tar tillfället i akt att gå på en introduktionskurs om du har möjlighet. Om du bokar dig till en gratiskurs och inte avbokar den vid förhinder debiterar vi dig 550:-.

* Broderimaskinskurs (Janome MC 500E, MC 9900, Skyline 9, MC 14000 och MC 15000) – Gratis för en person/brodermaskin vid köp av maskin hos oss på Kreativa Ting annars 2000:-/maskin och person. Du som har köpt brodermaskinen hos oss på Kreativa Ting ska ta med köpeavtal med kvitto för att få kursen gratis! Utan köpeavtal med kvitto kostar kursen 2000:-/symaskin och person.
Medtag egen sy- och brodermaskin, pedal, strömkabel, spolar, tråd, manualer och alla pressarfötter.
OBS! Dessa kurser bokas efter överenskommelse.

Stygnssättningskurs för datorprogrammet Digitizer till Janomes brodyrmaskiner – Gratis vid köp av program från oss annars 2000:-/program och person.
OBS! Finns dessa kurser inte utlagda bland kurserna i kursprogrammet bokar vi de efter överenskommelse.

* Kreativa Träffar 40:-/person – fika ingår i priset. Medtag allt material till det du vill pyssla med eller köp i butiken, glöm inte att ta med alla verktyg du behöver använda.

 

Anmälan

Anmälan görs via mail till info@kreativating.se då får du en bekräftelse om det finns plats på kursen och vad du ska ha med dig samt inbetalningsuppgifter om du inte har köpt symaskinen hos Kreativa Ting eller till en Kreativ Träff.

OBS! Anmälan och förskottsbetalning krävs till alla kurser och Kreativa Träffar och pengarna inte kan betalas tillbaka vid ev. förhinder, utan endast kan omplaceras till annan kurs om ombokning sker minst tre dagar innan kurstillfället. Vid återbud samma dag eller 1-2 dagar innan kursen är pengarna förbrukade. Då vi planerar våra kurser utifrån hur många platser som är bokade, för att se om det är lönsamt att anlita en kursledare för just den kursen eller inte. Skulle vi däremot ställa in kursen pga. för få anmälningar eller sjukdom betalar vi givetvis tillbaka hela kursavgiften som du har betalat till oss. Någon form av återbetalning sker inte om du bokat in dig på en av våra gratiskurser som vi tillhandahåller om du köpt symaskinen hos oss.

 

Butiken

Butiken är öppen under alla kurser & Kreativa Träffar.

 

 

 

 

WordPress Video Lightbox Plugin